Type Herenhuizen, Uitverkocht

De Herenhuizen in De Laureaten zijn zeer riante eengezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf circa 192 m2 en een wel heel bijzondere plattegrond. De plattegronden van twee naast elkaar gelegen woningen grijpen telkens in elkaar, waardoor beide woningen profiteren van een geweldige beukbreedte. Welke indeling je kiest hangt nauw samen met jouw leefstijl.

Hoekwoningen
Houd je van koken, dan kies je waarschijnlijk voor de hoekwoning met voor een riante (woon)keuken aan de voorzijde van de woning. De woonkamer van deze woningen heeft in de tuingerichte woonkamer een erker die enorm veel sfeer toevoegt. Boven vind je maar liefst vier slaapkamers op de eerste verdieping en nog een fijne hobbykamer op zolder. En op deze tweede verdieping is nog genoeg ruimte voor meer kamers. Genoeg ruimte dus voor een groot gezin!

Tussenwoningen
Verwacht je dat je vooral de woonkamer intensief gaat gebruiken? Dan is een brede woonkamer aan de tuinzijde van een Herenhuis Tussenwoning ideaal. De breedte van deze woning zorgt voor een extra ruime tuin gelegen op het Zuidwesten, waar je de hele dag geniet van de zon. Ook deze woning biedt vier slaapkamers, een hobbykamer en nog genoeg extra ruimte op zolder.

Eigenschappen

  • Uitverkocht
  • Hoekwoning, Rijwoning
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Beelden van type Herenhuizen

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates