Type Stadswoningen, Uitverkocht

De Stadswoningen zijn royale gezinswoningen met een klassieke uitstraling en een rijke detaillering. Denk aan chique elementen, zoals metselwerk, kroonlijsten en rollagen boven de raampartijen, roedeverdeling, verbijzonderingen met een torentje of uitbouw aan de voorkant van de woning.

Iedere woning heeft nét andere details en daarmee een heel eigen gezicht. En doordat je zelf de keuze hebt voor het type keukenramen (hoge borstwering, lage borstwering of openslaande deuren) maak je hier jouw unieke huis van. Met standaard drie slaapkamers op de eerste verdieping en  een hobbykamer op zolder, is dit een fijn huis voor het hele gezin.

Hoekwoningen
Kies je voor een hoekwoning? Dan heb je keuze uit twee type woningen. Bouwnummers 51, 55 & 56 hebben dezelfde plattegrond als de tussenwoning, maar een aantal fraaie raampartijen in de zijgevel. Bouwnummer 60 daarentegen heeft een mooie zij-tuin en een bijzondere plattegrond. De entree van deze woning ligt namelijk aan de zijkant. Hierdoor is er op de begane grond een ruime, tuingerichte woonkamer én een grote woonkeuken.

Eigenschappen

  • Uitverkocht
  • Hoekwoning, Rijwoning
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Beelden van type Stadswoningen

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates