Aan écht alles is gedacht

Een grote onderscheidende waarde van De Laureaten is het hoge afwerkingsniveau. Aan alles is gedacht om al in de basis een heel complete en luxe woning te kunnen aanbieden.

Ontspannen moment van de dag

De badkamers in De Laureaten zijn helemaal betegeld tot aan het plafond. Daarbij hebben ze een enkele of dubbele wastafel, toilet, een ligbad én een inloopdouche met draingoot. Het sanitair is allemaal van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe. Heb je nog andere badkamerwensen? Dan kun je die bij je bezoek aan de showroom meteen bespreken.

De keuken zit wel goed

Bruynzeel Keukens heeft speciaal voor De Laureaten een functionele kwaliteitskeuken samengesteld, compleet met diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, koel-vriescombinatie, combi-magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Natuurlijk kun je de kleuren en de exacte uitvoering van je keuken zelf kiezen in de keukenshowroom.

Hoog afwerkingsniveau deuren & kozijnen

Ook de afwerking van de deuren en kozijnen is het noemen waard: die is namelijk van hogere kwaliteit dan in een gemiddelde nieuwbouwwoning. Alle woningen in De Laureaten hebben op de begane grond houten kozijnen, geen bovenlichten en stompe houten deuren. De Herenhuizen, Twee-onder-een-kapwoningen en Villa’s zelfs in het hele huis.

Beelden van De Laureaten

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates