De Laureaten fase 2; nú in verkoop!

De tweede fase van de Laureaten in Vroondaal is nú in verkoop! Op de aanbodpagina vind je de kavelkaart met daarop alle bouwnummers. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

Informatie & Inschrijven

Om het inschrijven te starten, vul je op de interesse pagina het interesse formulier in. Je ontvangt dan direct een een unieke inschrijf-link per e-mail. Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen.

Je hebt tot en met donderdag 19 april 17:00 uur de tijd om je online in te schrijven. We kijken niet naar wie zich het eerste ingeschreven heeft, dus kijk rustig en zorgvuldig naar alle informatie, om zo tot een keuze te komen.

Meet & Greet’s

We kunnen ons goed voorstellen dat je na je online zoektocht nog veel meer wilt weten over de tweede fase van De Laureaten. En wat ons betreft mag je de prachtige brochure echt niet missen! We hebben daarom twee momenten uitgezocht waarop je de brochure kan komen ophalen en alle vragen aan het verkoopteam kan stellen.

Vroondaaldag: zaterdag 7 april van 10:00 – 12:00 uur
Het Informatiecentrum Vroondaal aan de Vroonhoevelaan 2 te Den Haag.

Woonbeurs Westland: zaterdag 14 april van 10:00 – 15:00 uur
Het nieuwe Gemeentekantoor Westland aan de Laan van de Glazen Stad 1 te Naaldwijk.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 5 april 2018
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates