Nieuw aanbod in De Laureaten!

Nu bijna alle woningen in de eerste fase van De Laureaten een bewoner hebben gevonden, is het tijd om de volgende fase in verkoop te brengen. Deze tweede fase bestaat uit 33 woningen waarin de Stads- en Verandawoningen en de luxe Herenhuizen weer een plekje krijgen. Daarnaast is er in deze fase ook ruimte voor Bungalows; een ruime woning met een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond. Net als in de eerste fase wordt de rijke architectuur doorgezet met veel mooie details, bieden de woningen veel leefruimte en zijn ze met opties verder uit te breiden en in te delen naar jouw wensen.

Stadswoningen

De Stadswoningen zijn royale gezinswoningen met een klassieke uitstraling en een rijke detaillering. Iedere woning heeft nét andere details en daarmee een heel eigen gezicht. En doordat je zelf de keuze hebt voor het type keukenramen maak je hier jouw unieke huis van.

Verandawoningen

Op zoek naar heerlijk woonhuis, waar je op verschillende manieren kunt genieten van buiten? Dan zit je helemaal goed bij de Verandawoningen in De Laureaten. Dit woningtype is qua plattegrond gelijk aan de stadswoning, maar hebben een extra pluspunt; een sfeervolle veranda aan de voorzijde van de woning!

Hoekwoningen met zij-entree

Een viertal eengezinswoningen heeft een mooie zij-tuin en een bijzondere plattegrond. De entree van deze woning ligt namelijk aan de zijkant, waardoor er op de begane grond een ruime, tuingerichte woonkamer én een grote woonkeuken ontstaat.

Herenhuizen

Ook terug in het aanbod van De Laureaten zijn de zeer riante Herenhuizen. Deze eengezinswoningen hebben een woon-oppervlakte vanaf circa 190 m2 en een wel heel bijzondere plattegrond. De plattegronden van twee naast elkaar gelegen woningen grijpen telkens in elkaar, waardoor beide profiteren van een geweldige beukbreedte.

Bungalows

Op zoek naar een ruime woning in Vroondaal waar je lekker lang kunt blijven genieten? Dan zijn de drie chique Bungalows in De Laureaten ideaal. De woning biedt een compleet woon- & slaapprogramma op de begane grond en nog veel ruimte op de verdieping.

Nog heel even geduld; de woningen van fase twee gaan naar verwachting in maart 2018 in verkoop!

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates