Daphne de Bloois – Blauwhoed

“Als Verkoopmanager bij Blauwhoed ben ik de komende maanden druk in de weer binnen Vroondaal. Leuk om ook eens een project te hebben in een gebied wat praktisch mijn achtertuin is. Als geboren Monsterse ging ik als klein kind al vaak op de fiets naar het gebied Madestein. Toen nog vol met groen, maar nu omringt met prachtige huizen”.

Op steenworp afstand van stad & strand
Daarmee highlighten we Vroondaal wellicht het beste mee. Met de fiets ben je zo bij het strand en de rust. Maar ben je op zoek naar winkels, lekker eten en gezelligheid, dan zit je in mum van tijd in het centrum van Den Haag. En met de kleinere dorpen Wateringen, Poeldijk & Monster naast de deur, kan ook de dorpse sfeer worden opgezocht voor de dagelijkse boodschappen.

Op het programma
Aan mij de taak om samen met reclamebureau Zootz de brochure vorm de te geven en met DPI het plan tot de verbeelding te laten spreken. Geen vervelend werk! Zo zoeken we samen de juiste sferen op voor de plattegronden, kiezen we meubels uit voor de interieurimpressies en maken we iets gezelligs van de veranda’s. Hierdoor komt voor mij De Laureaten écht tot leven.

Maar ook andere taken passeren de revue
Zo bepaal ik samen met de notaris waar de kavelgrenzen liggen, zoek ik met de keukenleverancier een basisopstelling en apparatuur voor de keuken uit, worden de koopovereenkomsten in concept opgesteld en stel ik samen met de makelaarskantoren Frisia & Borgdorff  de prijzen vast.

En dit alles om het plan voor jou als potentiële koper zo duidelijk en leuk mogelijk te maken!”

Over dit bericht

  • Geplaatst op 7 januari 2018
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates