Inschrijven & Toewijzen fase 2

De tweede fase van de Laureaten in Vroondaal is nú in verkoop! Op de aanbodpagina vind je de kavelkaart met daarop alle bouwnummers. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Dan kun je het inschrijfproces starten.

Informatie & Inschrijven

Om het inschrijven te starten, vul je op de interesse pagina het interesse formulier in. Je ontvangt dan direct een een unieke inschrijf-link per e-mail. Zodra je hierop klikt kan niemand meekijken. Er wordt gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voordat je aan de slag gaat, krijg je van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben, hierin staat een link waarmee jij de persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

In deze persoonlijke inschrijfapplicatie vul je jouw gegevens in door de verschillende stappen te volgen. Heb je alle gegevens naar wens ingevuld? Klik dan op ‘Verzenden’. Je inschrijving wordt dan naar ons verstuurd en definitief opgeslagen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk dan of deze in je spamfolder is terecht gekomen.

Je hebt tot en met donderdag 19 april 17:00 uur de tijd om je online in te schrijven. We kijken niet naar wie zich het eerste ingeschreven heeft, dus kijk rustig en zorgvuldig naar alle informatie, om zo tot een keuze te komen.

Toewijzingsprocedure

Nadat de inschrijving is gesloten, sorteren wij alle inschrijvingen. Allereerst sorteren alle inschrijvingen op 1e voorkeur, zodat we per woning zien hoeveel inschrijvingen we hebben. Wij checken dan vervolgens de financiële gegevens en wijzen op basis daarvan de woningen toe. Het is dus van belang dat je je inschrijfformulier volledig invult! Blijven er meerdere kandidaten over per bouwnummer? Dan wijzen wij deze willekeurig toe. Dit proces herhaalt zich als er een kandidaat afvalt.

Krijg je een woning toegewezen? Dan ontvang je op maandag 23 april een e-mail met het goede nieuws. Indien we je geen woning toegewezen hebben, ontvang je op deze dag een e-mail dat je aanwezen staat als reserve kandidaat.

Verkoopgesprekken

Indien we je een woning toegewezen hebt gekregen, neemt één van de betrokken makelaars telefonisch contact op om een verkoopgesprek in te plannen. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek ontvang een map met de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

Tekenafspraken

Na dit gesprek volgt dan ook binnen een periode van maximaal drie weken de tekenafspraak. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis in De Laureaten!

Het woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates