Vroondaal: midden in de natuur en dichtbij de stad

Vroondaal is een bijzonder stukje Den Haag. Twee van de grootste groengebieden liggen direct voor de deur: Park Madestein en Landgoed Ockenburgh. Meteen daarachter zijn de duinen, het strand en de zee. In Vroondaal en omgeving kun je fantastisch wandelen, skeeleren, hardlopen, fietsen of paardrijden. Zelfs kanovaren is mogelijk. Wil je liever sporten in groepsverband? Dan kun je je hart ophalen met vier sportcomplexen, diverse voetbal- en hockeyverenigingen en ijssportcentrum De Uithof op maar een paar minuten lopen.

In Vroondaal hoef je niet te kiezen tussen natuur en stad: de uitvalswegen naar Den Haag en het Westland met al hun voorzieningen zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Dicht bij huis vind je alles wat je nodig hebt: diverse winkelcentra voor je dagelijkse boodschappen, medische voorzieningen en verschillende mogelijkheden voor kinderopvang en scholen. Binnen een paar jaar komt er een basisschool, kinderdagverblijf, naschoolse opvang en gezellige speeltuin in Vroondaal, pal naast De Laureaten.

Alles in Vroondaal ademt de sfeer van luxe: de ligging zo dicht bij de gevarieerde natuur, de ruime opzet van de wijk met lommerrijke lanen, de statige architectuur van de villa‚Äôs en herenhuizen…

Beelden van Vroondaal

Waar ligt De Laureaten?

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates