Type Verandawoning, Uitverkocht

Op zoek naar heerlijk woonhuis, waar je op verschillende manieren kunt genieten van buiten? Dan zit je helemaal goed bij de Verandawoningen in de Laureaten. Iedere verandawoning heeft nét andere details en daarmee een heel eigen gezicht, maar één ding hebben ze allemaal gemeen; een sfeervolle veranda aan de voorzijde van de woning! Door de openslaande deuren aan de voorzijde, wordt dit een unieke zitplek in de zon.

Deze Verandawoningen zijn perfect geschikt voor een gezin. Maar ben je alleen of met z’n tweeën en heb je graag de ruimte, dan past deze woning waarschijnlijk ook goed in je leven. Standaard heb je al drie slaapkamers op de eerste verdieping en een hobbykamer op zolder. Wil je nog meer leefruimte? Kijk dan eens naar de uitbreidingsopties; met een uitbouw van de woonkamer of een dakkapel aan de achterkant van de woning voeg je aardig wat vierkante meters toe.

Hoekwoningen
Kies je voor een hoekwoning? Dan heb je keuze uit twee type woningen. De bouwnummers 36, 40, 41 & 44 hebben dezelfde plattegrond als de tussenwoning, maar met een aantal fraaie raampartijen in de zijgevel. Bouwnummers 65 & 69 daarentegen hebben een mooie zij-tuin en een bijzondere plattegrond. De entree van deze woning ligt namelijk aan de zijkant. Hierdoor is er op de begane grond een ruime, tuingerichte woonkamer én een grote woonkeuken.

Eigenschappen

  • Uitverkocht
  • Hoekwoning, Rijwoning
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Beelden van type Verandawoning

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates