Een huis vol slimme techniek

Alle nieuwbouw woningen zijn goed geïsoleerd, duurzaam, toegankelijk en veilig volgens de laatste technische en bouwkundige voorschriften. Dat is vastgelegd in het Bouwbesluit en daar wordt door de overheid op gecontroleerd. Als consument mag je daar dan ook van uitgaan. Blauwhoed gaat een flinke stap verder. Wij doen niet alleen wat wordt voorgeschreven, maar denken met je mee over wat jij handig, prettig of gemakkelijk vindt in jouw nieuwe huis. En dan hebben we het niet alleen over vloerverwarming en zonnepanelen.

Smart living

Wij bij Blauwhoed ontwerpen huizen en buurten die helemaal “anno nu” zijn. Met in elk geval een slimme thermostaat, slimme rookmelders, usb-wandcontactdozen, sensor-toiletverlichting en led-buitenverlichting met sensor. En natuurlijk kun je je huis nog verder smart maken, als je dat wilt. Denk aan een auto-oplaadpunt, extra zonnepanelen, een alarmsysteem, gekoppelde verlichting, automatische zonwering, koeling, een slimme deurbel of een keyless-entry.

Energiezuinig wonen

Alle woningen in de Laureaten zijn energiezuinig. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan het zo laag mogelijk houden van het energieverbruik. Dankzij uitstekende isolatie, toepassing van de juiste technieken en het plaatsen van zonnepanelen op de platte daken, is het energieverbruik een stuk lager! En dat merk je aan je energierekening.

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates